Gouden-Koffiemomenten

Café-restaurant De Ziel - Gouden momenten

Iedere dinsdagochtend* organiseert Het Gouden-Dagenteam van WZC Archipel van 10:30 uur tot 12:00 uur een Gouden Koffiemoment in café-restaurant De Ziel, Poëziestraat 166 (ingang Arthur van Schendelpad).

Het initiatief Gouden Koffie komt van de Stichting Gouden Dagen. Gouden Koffie geeft ouderen de mogelijkheid om regelmatig gezellig bij elkaar te komen en samen te genieten van een gratis kopje koffie en iets lekkers.
Dicht bij huis en op een goed toegankelijke locatie. Het evenement in café-restaurant De Ziel is speciaal voor de oudere wijkbewoner uit de Literatuurwijk.
Voor ouderen uit andere wijken (bijvoorbeeld Poort, Muziekwijk, Parkwijk, Tussen de Vaarten, Haven) vinden er op diverse andere locaties vergelijkbare evenementen plaats. Voor meer info: zie website Zorggroep Almere en/of Stichting Gouden Dagen.

* Geen koffiemoment op dinsdag 11 juni 2019!

Dinsdag 11 juni 2019 kan het Gouden-Koffiemoment in café-restaurant De Ziel wegens omstandigheden helaas niet doorgaan.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close