Doet u mee?

Drinkt u ook een kopje mee?
Of maakt u een kopje koffie mogelijk?

Café-restaurant De Ziel - Gouden momenten

Drinkt u ook een kopje mee?

De waarde van samen koffie drinken? Onbetaalbaar als het niet meer vanzelfsprekend is!
Dit geldt voor veel ouderen die een partner zijn verloren, waarbij vrienden zijn weggevallen en familie ver(der) weg woont. Met Gouden Koffie brengen we mensen bij elkaar.

Op dinsdag 21 mei 2019 organiseert Woonzorgcentrum Archipel (Zorggroep Almere) het eerste Gouden-Koffiemoment in café-restaurant De Ziel, Poëziestraat 166 (ingang Arthur van Schendelpad). Dit evenement zal daarna iedere dinsdagochtend om 10:30 uur plaatsvinden in ons restaurant.

Het initiatief Gouden Koffie komt van de Stichting Gouden Dagen. Gouden Koffie geeft ouderen de mogelijkheid om regelmatig gezellig bij elkaar te komen en samen te genieten van een gratis kopje koffie en iets lekkers.
Dicht bij huis en op een goed toegankelijke locatie. Het evenement in café-restaurant De Ziel is speciaal voor de oudere wijkbewoner uit de Literatuurwijk.
Voor ouderen uit andere wijken (bijvoorbeeld Poort, Muziekwijk, Parkwijk, Tussen de Vaarten, Haven) vinden er op diverse andere locaties vergelijkbare evenementen plaats. Voor meer info: zie website Zorggroep Almere en/of Stichting Gouden Dagen.

Of maakt u een kopje koffie mogelijk?

Vindt u het leuk om een kopje koffie mogelijk te maken? Als vrijwilliger en/of als donateur?
Neem dan contact op met Monique van het Hoofd of Lisanne Boeree van het Gouden-Dagenteam van WZC Archipel. U kunt hen bereiken via telefoonnummer 5454705.

search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close